Residentie Maximiliaan

Molsekiezel 22, 3920 Lommel

 

Omschrijving

Residentie 'Maximilliaan' gelegen op een top locatie in het centrum van Lommel op de hoek van de Molse Kiezel en de Gasstraat.
Architectenbureau D&A zorgde voor het ontwerp van dit luxueuze project, het is een mooi samenspel van stedelijke architectuur met frisse materialen.
Op deze manier zal het project een sterke eenheid vormen in architectuur en uitstraling.

Het hoekperceel voorziet aan alle zijden mooie zichten over de omgeving, veel lichtinval en privacy kan gegarandeerd worden.
Het is een stijlvol project door de combinatie van de gevelbeplating, de betonnen terrassen en de strakke belijning van de glaspartijen.
Het project bevat 2 handelspanden en 8 energie zuinige luxe appartementen. Er is een luxe autolift voorzien om de kelderverdieping met de auto te bereiken.
Elk appartement heeft ook een kelderberging en er is een fietsenstalling voorzien.
Het project zal volgens de normen van de huidige wetgeving gebouwd worden met hoogwaardige materialen en met de technieken zoals zonnepalen, een ventilatiesysteem en vloerverwarming.
Dit geheel zorgt voor een energie zuinig project.
De individuele inrichting en afwerking is mogelijk in samenspraak met de bouwheer en ontwerpers voor zover dit technisch mogelijk is. Een interieurarchitecte staat klaar om het geheel naar de wensen van koper in te richten.

Appartement gelegen op de tweede verdieping met bewoonbare opp: 107,96 m².
. inkomhal
. ruime keuken die overloopt in de eetruimte en living
. 2 slaapkamers
. nachthal
. badkamer voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche
. apart toilet
. berging

Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken zoals het gebruik van een ventilatiesysteem, zonnepanelen en vloerverwarming voldoen alle appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen.
Bij aankoop is er een grote inspraakmogelijkheid en begeleiding voor de koper mbt de indeling, keuze materialen (keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren,...) zodat u het appartement naar eigen wens kan afwerken door kwalitatieve aannemers.

Terras : 16,39 m².

Prijs:
Autostaanplaats: €25.000
Berging en fietsenstalling: €5.000

Profiteer van het tijdelijke aanbod.
Een BTW verlaging van 6% ipv 21%, een voordeel van 15% op de constructiewaarde.
let op! Indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet.
Neem contact met ons op en dan bekijken we het voor u.

Indeling

Verdieping 1

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Appartement € 319.000 2 32 m² 112 m² 112 m² appartement 7