Verkoop

Verkopen

De afgelopen vijftien jaar merken we steeds meer dat het niet vanzelfsprekend is om een woning te verkopen. Mensen worden steeds kritischer en dat hebben we door bij Jeba. Het is daarom ook belangrijk om bijgestaan te worden door een vastgoedteam dat je kan vertrouwen, vind je niet? Een eerlijke verkoop, open communicatie en de administratieve hulp waar je nood aan hebt: dat is wat Jeba kenmerkt.

Van verkoop tot na de NOTARIS

Een appartement, woning of bouwgrond verkopen, bij Jeba doe je dat zonder zorgen. Ons team heeft de knowhow om je van het begin tot het einde te helpen en te begeleiden. En zelfs tot daarna! We begeleiden je vanaf het ondertekenen van de opdracht tot de opvolging bij de notaris. Vindt er daarenboven geen verkoop plaats? Dan zijn er bij Jeba Vastgoed ook geen kostenTransparantie naar onze klanten toe vinden we daarnaast erg belangrijk en dit merk je ook bij de overdracht. Bij het zorgen van de officiële documenten, die nodig zijn voor de verkoop van uw eigendom (EPC, elektrische keuring en andere attesten) bieden wij ook onze professionele hulp aan. Zelfs bij de overname van de meterstanden van water, gas, elektriciteit en zonnepanelen zijn wij er om de nodige documenten in orde te maken.

Jeba biedt inzicht

Tijdens een begeleid bezoek valt het wel eens op dat geïnteresseerde kandidaat-kopers niet altijd de mogelijkheden van een droomwoonst in wording zien. Gelukkig is Jeba Vastgoed er om hen de ogen te openen voor het potentieel van elke woning. We geven niet enkel tips over hoe een ruimte aangepast zou kunnen worden, we geven ook advies over interessante premies en kredieten. Dankzij onze technische kennis en inzicht in de wetgeving, kunnen we dus alle opties voorstellen. Heb je liever geen onverwachts bezoek? Geen probleem! Wij komen enkel op afspraak met potentiële koperslangs.

Wat wij voor je doen

Van het publiceren van jouw woning op websites en in kranten met professionele foto’s, het opstellen van een technisch dossier van uw eigendom, het voorbereiden van etalagefiches tot het samenstellen van een informatiemap met plaatsbeschrijving. We doen het allemaal bij Jeba! Daarenboven vragen we de stedenbouwkundige uittreksels en keuringen voor je aan.  Bovendien zorgen wij voor een vlotte verkoop aan de juiste prijs en dat zonder stress. Een extra weetje: een contract bij Jeba loopt zes maanden en is na vijf maanden opzegbaar. Zou je dus graag een huis, appartement of bouwgrond verkopen? Aarzel dan niet om een afspraak te maken!