Verhuren

VERHUREN

Of je nu een knus appartement, handelsruimte of woning wilt verhuren, voor een persoonlijke en vriendelijke service moet je bij Jeba Vastgoed zijn. Ons enthousiast vastgoedteam zet zich volledig in bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat-huurder. Van aantrekkelijke foto’s maken, uw eigendom promoten tot de administratieve kant van het verhuurverhaal: wij gaan er allemaal mee aan de slag. Kortom: Jeba volgt het hele verhuurproces op de voet!

 

Verhuren met Jeba

Een woning verhuren is een hele karwei, vind je niet? Je bent niet op de hoogte van het papierwerk dat gepaard gaat met de verhuur of je ziet al snel iets over het hoofd. Gelukkig staat Jeba voor je klaar! Ons deskundig topteam kan niet wachten om je met raad en daad bij te staan. Want met de nodige steun en professionele raad, ben je toch heel wat geruster. Wat mag je nu bij Jeba verwachten? Wij leggen de woning, het appartement of de handelsruimte niet alleen vast op beeld, we publiceren jouw onroerend goed zowel online op websites als via kranten. Verder houden we je voortdurend op de hoogte van de stand van zaken. En we doen nog meer! Wil je een commercieel pand verhuren? Dan trekken wij de aandacht van jouw toekomstige kandidaat-huurder met opvallende etalagefiches.

 

Zorgeloos verhuren

Weet je niet goed op welke aspecten je moet letten bij de verhuur of is het verzamelen van alle nodige documenten niet voor jou weggelegd? Dan ben je bij Jeba Vastgoed aan het juiste adres! Wij nemen met plezier het administratievetechnische en juridische gedeelte van u over. En dat is nu toch wel een zorg minder aan je hoofd! Daarnaast staan we te popelen om aan de zoektocht naar de meest geschikte huurder te beginnen. Bij Jeba voelen we met je mee en begrijpen we dus maar al te goed hoe belangrijk het is om een kandiaat-huurder te vinden die waardig is aan uw eigendom. En daar stopt het niet! Geloofwaardigheid en eerlijke communicatie zijn enorm belangrijke waarden bij Jeba Vastgoed. Door een correcte en gedetailleerde plaatsbeschrijving met foto’s samen te stellen, vermijden we mogelijke conflicten tussen huurder en verhuurder.

 

Ons team staat je bij

Denk je eraan om een gezellige woning, knus appartement of leuke winkelruimte te verhuren? Het deskundig team van Jeba biedt graag zijn hulp aan! Wij beantwoorden al jouw vragen, luisteren naar jouw wensen en leiden potentiële kandidaat-huurders rond wanneer het jou past. Kortom: we garanderen een succesvolle verhuur. Bovendien sluiten we bij Jeba op zondag en werken we op afspraak. Geef ons dus gerust een seintje of mail naar info@jeba-vastgoed.be.