Wie zijn wij

Jeanne

Zaakvoerster Jeanne is een erkend makelaar (BIV 509093) en kent dus de kneepjes van het vak. Jeanne is al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedwereld en haar passie voor het beroep wordt elke dag sterker. Het papier- en computerwerk, van het plaatsen van panden tot het in orde brengen van de overeenkomsten, neemt Jeanne voor haar rekening. Kortom de administratieve kant van elke transactie! Bovendien waakt Jeanne met plezier over de huiselijkheid bij Jeba.

Gsm: 0479-45 95 91
Email: info@jeba-vastgoed.be

Bart

Maak kennis met Bart! Hij is zowel ver- als inkoper en staat jou telefonisch te woord bij al jouw vragen. Bart heeft al meer dan tien jaar ervaring in de vastgoedsector en beschikt over de nodige expertise om jouw woning te verkopen of jouw ideale grond of woning te vinden. Als vastgoedconsulent is Bart een kei in het aanvoelen van wensen van mensen. Een erg menselijke, vlotte maar zakelijke benadering, daarvoor kan je bij hem terecht. Wist je trouwens dat Bart de partner is van Jeanne? Samen met hun teamleden staan ze als sterk koppel achter vastgoedkantoor Jeba.

Gsm: 0499-358 290
Email: info@jeba-vastgoed.be

Anja

Kennen jullie Anja al? Deze creatieve duizendpoot zette na een opleiding interieur/vastgoedstyling haar eerste stappen in de vastgoedwereld in 2008. Haar spontane en zorgzame persoonlijkheid maar vooral luisterend oor zullen u begeleiden naar de aankoop van uw droomwoning. Gedreven in haar diensten, zal ze oplossingen aanreiken, meedenken en ervoor zorgen dat er aan ieders wensen zal voldaan worden. U kan rekenen op deskundig advies en gedegen expertise van uw woning! Haar talent? Bemiddelend, eerlijk en verkopen uiteraard! Waarom Jeba? Een dienstverlening waarin de klanten en hun wensen op de eerste plaats komen. Daarom wil ik heel graag deel uitmaken van dit team omdat dit niveau van service helemaal bij me past.

Gsm: 0470-122 880
Email: info@jeba-vastgoed.be